fredag 25 oktober 2019

Välkommen nya hemgrupp!

Idag har vi startat upp våra nya grupper, hemgrupper och lärpar. Det passade så bra att detta sammanföll med internationella nalledagen. Vår egen nalle sitter i entrén och välkomnar oss till skolan varje dag!


Eleverna fick igår reda på vilken grupp de skulle komma till idag, så eleverna var förberedda på det. Eftersom det kan vara jobbigt att bryta upp från en grupp och börja i en ny, så passade det bra att gosedjuren fick följa med som en trygghet denna dag.


De nya lärparen fick börja lära känna varandra så smått genom att turas om att berätta om sina gosedjur. Det berättades bland annat om vad gosedjuren hette, hur länge man haft dem och vad de tyckte om. Eleverna fick därefter berätta vad de visste om sin lärkompis gosedjur.


När vi fått reda på en del om varandras gosedjur, så fick eleverna enskilt göra en nallebok. I nalleboken skulle man rita av sitt gosedjur och skriva lite informatiom om det. 


Vad heter gosedjuret? Hur länge har man haft det? Vad gillar gosedjuret och var sover gosedjuret? Så spännande att få höra och läsa!



Här har gosedjuren haft sagostund och fruktstund och därefter ville de vara med på gruppfoto! Här är foto från en av grupperna.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar